24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı

26.11.2023 156

Bu yıl okulumuz tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Sercan Bulak Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Uğur ATILGAN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Ardından Zafer Anaokulu öğrencilerinin "Teşekkürler Öğretmenim" şarkısı eşliğinde gösterisi yer aldı. Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Şükriye KANTAROĞLU ve öğrencilerimizin hazırladığı "Neler Oluyor EBA'da" skeci canlandırıldı.  Öğrencilerimizden Songül Nisa KOÇAŞ, "Seni Rehber Ettim Kendime" adlı şiiri okudu. "Elif Öğretmen" isimli tiyatro gösterisinin ardından şehit öğretmenlerimizin ve 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden, okulumuzda görev yapmış öğretmenimiz Hilal Köse'nin anıldığı oratorya gösterisi yapıldı. Akabinde Şükriye KANTAROĞLU ve Mustafa BOZKURT tarafından Mağusa Limanı türküsü seslendirildi.

Aday öğretmenlerin yemini ve ardından emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin takdimi ile program sona erdi.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

26-11-2023

26-11-202326-11-202326-11-202326-11-2023

Adres:
İSTİKLAL MAH. KARDELEN SK. ABDÜLBAKI IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 ŞEREFLİKOÇHİSAR / ANKARA